• Tilda •

Emma is here!

Kategori:

Hejsan alla bloggläsare nu är det jag Emma som bloggar. Tilda sitter och äter nu och därför tyckte jag att jag kunde lägga ut ett inlägg här. Men idag är det skola som vanligt och det är bara två lektioner kvar nu. Fy f*n vad skönt. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så ha en bra dag så ses vi kanske någon annan gång. Hejsvejs

måndag :*

Kategori: Allmänt

Hello!
Idag har jag haft träning och haft en vanlig dag i skolan. Det har vart dåligt med bra bilder på bloggen på senaste o det vet jag. har bloggat mycket från mobilen och när jag ska ladda upp bilder därifrån måste jag förminska dem och då blir det oskarpa. jag tänkte att jag skulle fixa en samanfattning av sommaren med bilder snart typ imorrn kanske? har så himla mycket bilder så det tar nog ett tag...
iallafall sov så gott så syns vi imorrn! :*
superbra bilder! wohoo haha not! aja. Det märks att det börjar bli höst kan man säga! imorse var det 11 grader (!) kallt brrrr. Så här såg jag ut idag, dags att ta fram jackan! 
 
 

Helgen

Kategori:

Första veckan i skolan är avklarad o imorrn väntar en ny... Igår morse spelade vi match, dm final mot Norrköping city, vi spelade bra men vi fick helt enkelt inte in bollen i mål och det slutade med att dom vann. På kvällen Sov jag över hos Emma, Fiffi också.

Dagens

Kategori:

Här kommer en lite halv taskig outfit bild, men det är bättre än inget! Håret har varit en knut på huvet men efter att ha badat i Alvas pool så fick det bli en sån knut i nacken istället!

gårdagens

Kategori: Allmänt

nu har jag börjat skolan eller i torsdags men men, här kommer gårdagens outfit

💅

Kategori:

Just nu sitter ja i målar naglarna lite resultatet får ni se sen ifall det blir nått haha. Snart så ska ja nog ut o gå en sväng med mamma och sedan väntar middag. Vilket tråkigt väder det är ute då! Hoppas på att det klarnar upp tills imorrn iallafall!

Målar naglarna

Kategori:

Just nu sitter ja i målar naglarna lite resultatet får ni se sen ifall det blir nått haha. Snart så ska ja nog ut o gå en sväng med mamma och sedan väntar middag. Vilket tråkigt väder det är ute då! Hoppas på att det klarnar upp tills imorrn iallafall!

Dagen

Kategori:

Bara en liten snabb uppdatering: idag så börja skolan vi börja vid lunch så det vart bara en kort dag. Ja har spelat fotboll i stekande sol, jag trodde ja skulle svimma haha. Senare så var vi nere en sväng på Rix fm festivalen. Det var ja o Emma som gick. Fiffi skulle också följt med men det hände nått med ögat på henne så hon kunde inte hänga med :( sov gott!

Longboard!

Kategori:

Helloy! Idag så har fiffi o jag vart ute en sväng med longboardsen bl.a.
Säg hej till roboten kallad Tilda! Haha ja kör på skydd i försäkrings skull 😉

mallis 2012

Kategori: Allmänt

här kommer en fortsättning
det kommer mer bilder imorrn! har tagit så himla mycket bilder! imorrn går det nog på temat "beach"! haha

Latmask

Kategori:

Hello! Idag har jag bara softat heeela dagen inte gjort något mer än att ligga ute i soffgruppen lyssnat på musik och läst lite tidningar! Nu iallafall får det vara slut på latandet för nu bär det av till fotbollsträning!

Huller om buller

Kategori:

Kollade igen bloggen på mobilen nyss och märkte att det är helt rörigt! Inläggen ligger i olika ordning och bilderna ligger huller om buller inte alls till inläggen de ska vara till??? Syns det hos er med???

Kategori:

Nu ska jag ta o äta mat! Mums! Är jätte hungrig! Dessa dagar har vi fart runt lite överallt jag vet inte vart. I Dalarna och Skärgården iallafall. Nästa veckan börjar ju skolan, ( iallafall min skola) jag har hunnit med mycket i sommar om man tänker efter men det har gått jäkligt snabbt! Är det redan slut??? Man märker att hösten börjar komma, tråkigt nog eller jag vet inte. Det är tråkigt att sommarn snart är slut för ja älskaaaar sommarn! Fast det är ju mysigt med höst också!

Kvällens

Kategori:

Sneakheals

Kategori:

Vi tog en liten svängom för att köpa dessa skor eftersom det var den ända affären i hela Sverige (!) som de fanns kvar i rätt storlek. Snygga??

På Tåget

Kategori:

Hejsvejs! Nu sitter jag på tåget upp till Västerås sedan ska vi upp till Stockholms skärgård. Ses sen!

Sommarlovspaus

Kategori:

Som nu säkert har märkt så har jag tagit en sommarlovs paus eller egentligen inte, jag har vart på vift hela sommarn och jag har inte haft med mig datorn utan bara mobilen. Jag tänkte att jag kunde blogg massor från den och ge er massvis med bilder men mina bilder är visst för stora så varje gång jag försöker blogga från mobilen står det att det inte går att ladda upp bilden mm... Alltså har jag gett upp i den stunden för inte vet jag var jag ska göra de mindre... Såklart kunde jag gett er text men jag tänkte att det var roligare med bilder... Förlåt... Aja nu är sommarlovet snart slut och denna säsong ;) haha så ska ni få mer outfit bilder mm... Det sk bli roligare här eller vad tycker ni??? Haha ska försöka! Imorrn drar jag ut till skärgården igen så får se när jag kommer hem. Då ska ni få fortsättningen på Mallis bilderna! Puss o gonatt! <3