• Tilda •

Our day

Kategori: Allmänt

HElloy!  Sitter nu o äter lite mellis innan träningen börjar. Idag så sak emma.m  och fiffi sova här. Vi har en engelska upgift som heter my day, men vi jobbar tillsammans så det blir our day. Vi sak fota oss igenom dagen och sedan redovisa på engelska med ett bildspel. Det blir kul. ska ta och äta upp nu.
har på mig nya "pippi" tröjan idag.

Kategori: Allmänt

Efter en lång dag i solen sitter jag nu o kollar på tv. snart blir det grillning, mumms! ;)
Igår spelade vi match, vi vann med 6-0 :D
nu ska jag ut o spela lite fotboll med pappa o emil.
idag:
bakade go hallon o rabarberpaj av rabarberna på tomten som redan blivit stora.
ny bikini...
plockade söta blommor till mamma o farmor eftersom det är morsdag idag <3

Sverige utklassar!

Kategori: Allmänt

OMG! sverige o Loreen vann eurovision song kontest!!! :D hon utklassar verkligen alla!

Svenska jordgubbar

Kategori: Allmänt

Vi ska nu festa på de första svenska jordgubbarna!

Badhus

Kategori: Allmänt

Hello nu sitter jag på bussen från badhuset är ju asa varmt ute! Nu ska ja hem till Alva i där blire bad igen (25 grader i deras pool!)

SVERIGE!

Kategori: Allmänt

Sverige gick till final i eurovision song contest, med Loreen! :)
bara liten snabb updatering till er som inte visste ;)
Gonatt <3

Estelle bakelse

Kategori: Allmänt

Sitter och kollar på eurovision songcontest semi samtidigt som jag äter prinsessan Estelle bakelser. Goda men väldigt söta!

Grattis Emma!

Kategori: Allmänt

Grattis Emma.m i efterskott! glömde skriva på hennes födelsedag <3 :)

matte matte o mera matte....

Kategori: Allmänt

Är hemma nu, har varit hos fiffi o pluggat matte. o nu blir det ännu mera matte....
Imorgon så har vi idrott på badhuset! eller utomhus på badhuset, där vi bla ska köra beach volley och såklart bada! det ska ju bli 23 grader imorrn :)
random bild ;)

blixtar o dunder

Kategori: Allmänt

Ute öser regnet ner och det åskar och det är blixtar. Jag vaknade för een stund sedan av värdens brak (åskan) nu sitter jag iallafall o äter frukost ska sedan iväg till skolan men vi har halvdag, Så skönt!  åskar det lika mycket hos er? <3

21 maj

Kategori: Allmänt

Hej svejs! Nu sitter jag o väntar på att lektionen ska börja. Ikväll blir det förhoppningsvis träning, ifall jag mår bra. när jag vaknade imorse hade jag ont i magen, mådde illa, var otroligt trött och hade ont i huvudet. Nu börjar det bli bättre. Imorgon så har vi hemstudie eftermiddag. Vi ska även fira Alva som fyller år! (hon fyller år på onsdag men vi ska fira imorgon)
Alva

2052

Kategori: Allmänt

Hello! Nu sitter jag o kollar på mästarnas mästare samtidigt som jag kollar igenom matten. ( prov på onsdag) Nu är det ca 4 veckor kvar till sommarlov (!) och jag har prov tre av dem. Men men snart är stressen över. längtar till sommarlovet då man bara kan sluta tänka på skolan för ett tag.

Final

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag o kollar på Champions leag finalen mellan Chelsea och byen München. Själv hejar jag på Chelsea

Just dance 3

Kategori: Allmänt

hej hej! nu på kvällen har vi haft besök och nu så är jag helt slut, efter att ha dansat i nån timme eller två. blev föresten klar med drömfångaren förut men har inte hunnit lägga ut den på bild. Den kommer imorgon. Den vart faktiskt fin för att vara första gången ;)
Sov gott! <3

En egen drömfångare

Kategori: Allmänt

Hej hej! Denna dag har jag spenderat genom att jag gjort en drömfångare som jag ska hänga fast på ett örhänge. Resultatet får ni se imorrn. Jag har inga fina fjädrar hemma så det ska jag fixa imorgon.
Jag har gjort en liten guide på hur man gör. Det är faktiskt enklare än jag trodde men det tar sin lilla tid eftersom det är väldigt pilligt.

Frukost

Kategori: Allmänt

God morgon! Har ni sovit gott?själv tog jag sovmorgon. Sjukt skönt att vara ledig i fyra dagar! Känns som att det är söndag men det är ju bara fredag! :) Sitter nu o äter frukost.
Har ingen kamera på ipaden men här får ni se mitt eget konstverk som jag nyss ritade! ;)

En dag på stan

Kategori: Allmänt

Helloy! Idag har jag spenderat min dag på stan. var väldigt mycket saker jag behövde ha men först på listan var presenter till Emma.M o Alva som snart fyller år ( inte samma dag ) Annars så skulle jag köpa ett par nya fotbollsskor. Blev inga köpta :( men jag får ta det en annan dag, vet inte vilka jag vill ha än.
dagens shopping.
fin fina solglasögon från monki

superfin bikina från gina tricot. man kanske inte ser så väl hur den ser ut men på ett ungefär.
liten "väska" från monki
skor: Hm

nu tar batteriet slut

Kategori: Allmänt

Hello! just nu så mår jag as illa! men nu så ska jag gå o försöka få i mig något att äta. har fått i mig några oliver än så länge. nu så tar batteriet slut på datorn så hejdå sålänge! :)

Komisk Tjuv

Kategori: Allmänt

Haha. Måste berätta vad som hände idag på skolan. Vi satt o hade en vanlig lektion när vi ser genom fönstret att det går om kring poliser på skolgården vid det andra huset. Sedan ser vi brandmän, brandbil och ambulans. Vi ser sedan att de kommer ut med en man på bår. ( inte jag doc, var i andra änden av klassrummet) Grrrrr.... Iallafall efteråt får vi reda på att det hade brutit sig in en tjuv i skolmuseet i källaren. Men han hade fastnat under ett skåp och blivit tvungen att ringa ambulans... Haha, klantig eller vad? Haha man kanske inte ska skratta åt detta eftersom han var tvungen att opereras men jag tyckte det var väldigt komiskt.

Spelade nyss match o vi vann! 0-5 vart det ( alltså 5 till oss o 0 till dom)

PINK friend

Kategori: Allmänt

Hello! förlåt för dålig bloggning den senaste tiden. Iallafall. Idag så drog vi till stan en liten sväng efter skolan, vi slutade väldigt tidigt idag. Det var nån slags "gala" i skolan och jag fick pris ;) haha. Priset var för klassens kompis. En bio biljet och en gul ros.
Denna fina keps fick jag med mig hem från stan.
Jag vet att alla lappar sitter kvar men är lite osäker ifall jag ska ha en mörkblå....
dessa bilder får duga sålänge.
tack klassen som röstade på mig! <333 :D

before you came into my town i miss you so bad....

Kategori: Allmänt

Nu så har jag kommit hem från träningen, och sitter och suktar efter mat!
idag på bussen hem så försökte buss chaffisen klämma ijäl emma i dörren. sen när jag går in så stänger han dörren när min rygga är utanför bussen. så jag är inne i bussen men min väska utanför..... han öppnade iallafall dörren tillslut. ;) imorgon blir det match. ingenting annat är nog planerat. på onsdag ska jag på stan en sväng för yttligare letande av ny jacka.

Nyvaken

Kategori: Allmänt

Hejhej! vaknade nyss efter att ha kommit hem och sommnat i soffan. det var ju tur att jag vaknade i tid till träningen. Idag på skolan så kom det några från elevskyddet som ville a kort på mig. jag vet inte riktigt vad det var men säkert något i samband med skolan och så. på fredag ska typ hela skolan samlas i aulan..... hoppas inte bilden visas där! såg inte hur bilden vart men man kan inte säga att jag hade min bästa hårdag idag......
aja vi får se.

garderob fynd

Kategori: Allmänt

Tänk vad man kan hitta i mammas garderob! Denna fina tröja hittade jag nyss. Haha vilket fynd! skjortsen upptäckte jag ochså att jag hade nyss när jag rensade garderoben. :) Nu sitter jag i solen och njuter av det fina vädret. idag känner jag mig kanske inte helt på topp. lite ont i huvudet, trött... aja behövde iallafall ta en vilodag. Dennna vecka har jag hafft två prov som gjort att jag stressat upp en del, eller iallafall suttit varenda dag o tränat. så idag nu på förmiddagen så ska jag bara slappa innan jag sätter igång med några mattetal.
man ser ju på ett ungefär ialllafall. ;)

Picmokey

Kategori: Allmänt

Hittade en sida där man kan redigera bilder o så. www.picmonkey.com , som ni ser. Tror den är ricktigt bra!
ett exempel jag gjorde nyss:
inte så mycket skillnad men jag har ljusnat up den lite bla...

Söta klännigar

Kategori: Allmänt

Två stycken super fina klännigar. Tänk er dem i  sommar med bruna ben.....
från: carlings

Millitärjacka

Kategori: Allmänt

Är på stor jakt efter en ny vår jacka. Tycker millitär inspererade jackor är så himla fina!
två stycken som är super fina!
chicy.se
urban outfiters.se

Thai mat

Kategori: Allmänt

Hello! Nu sitter jag o äter middag samtidigt som vi ser på hockey vm. Eller inte jag direkt.det Är väll inte min grej direkt. det känns som samma sak händer hela tiden. Men aja efter ett par matcher så fattar jag nog. Kanske.
Matte provet idag gick nog bra tror jag. Nu känns det så himla skönt för nu har jag inte ett ända prov nästa vecka!
Imorgon fyller min kusin 4 år så då bär det av till Stockholm. Fast bara över dagen tror jag. Så nu ska jag slå in paket. Hej sålänge <3

Lillen som foto modell, hihi <3

Lite bilder på mig

Kategori: Allmänt

Träningen börjar om en timma men tills dess vet jag inte vad jag ska göra. tror jag ska träna lite matte eftersom jag har matte prov på fredag. No provet idag gick nog okej, vet inte än.
lite snabba bilder:

020512

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag o äter mellis med emma o fiffi. Ikväll blir det träning. DAgens outfit vart väll lite sommar inspererad. NU är den påväg! :)

♬Solen skiner och himlen är blå.....

Kategori: Allmänt

...Undrar vad man ska göra då ♩...... Läxor! No prov imorgon och idag är jag ledig som de flesta andra. Ligger i solstolen och det känns som sommar! men det är bara att få det överstökat. Men det kommer nog ta hela dagen för det är väll kanske inte det lättaste. ( NO)
kl tio bar det iväg ner till där valborgsfirandet var igår vi skulle städa upp alla lotter och läskburkar och var det nu var.