• Tilda •

White space

Kategori: Allmänt

Ligger nu i sängen och kollar på fotbollsgalan. Har varit förskyld i några dagar nu och känner att jag börjar bli febrig och så... Nej det vill jag inte bli. Måndag igen. Bara fyra dagar återstår innan det blir fyradagars ledighet. Wihhooo. I helgen hade vi fotbollscup. Det gick bra. Vi spelade jätte bra, men målen var inte på våran sida, haha. på söndagen var det match då med. Mot danskarna. Sovgott <3
 
 
 
 

Little summer butt

Kategori: Allmänt

En urgullig bild från i sommras...
 
 

A cup of Tea

Kategori:

Myser i soffan med min nya söta te kopp, haha, den vart inköpt i Stockholm i lördags. Kvällen har varit lugn och har för det mesta bestått av plugg.
Så sovgott! ( i lite förskott)

Happy Halloween (i efterskott)

Kategori: Allmänt

Framtills nu har mitt internet inte funkat. irriterande... äntligen har det kommit igång igen. Idag har jag pluggat mest hela dagen. eller inte pluggat så aktivt utan mer läst igenom sakerna då och då. vi har prov och  redovisning nästa vecka. Prov igen. heeella tiden har vi prov. JAg hade tänkt att plugga på lovet men det har det inte blivit något av. Tog paus från skolan helt och hållet (nästan) Skönt! idag kände jag iallafall att jag skulle börja. Nej nu ska jag inte prata så mycket om det mer, inte det roligaste att läsa om?
aja jag säger glad eller säger man läskig halloween? det fick bli lite i efetrskott.
 

En el estocolmo

Kategori:

Hejsan svejsan! Nu har vi anlänt till Stockholm eller inte nu utan vid kl 2 ungefär. Vi han gå en liten sväng på stan o efter det åt vi på nån resturang, mumms! Lite kort uppdatering bara.