• Tilda •

Valborg

Kategori: Allmänt

Hello! Idag så står ingenting speciellt på shemat förutom att vi ska ner till valborgsfirandet senare. Mitt fotbolls lag arrangerar ju valborgsfirandet så jag ska ner dit vid kl 16.00. Nu så ska jag klä på mig och så ska jag nog ut o fota lite.
Hejdå sålänge! <3

stan

Kategori: Allmänt

Idag så har jag vart på stan, fick med mig en bikini, ett par skor och ett par skjorts hem. bilder kommer nog imorrn för nu så ska jag lägga mig.
sov gott! <3

Gårdagen

Kategori: Allmänt

God morgon! Igår vart det en sen kväll, vi var på besök hos några. kom inte hem fören klockan halv 2. Innan det så spelade vi match. Vi var bäst och hade spelet heela tiden men fick inte in ett endaste mål!.... men det fick dom.0-1 till dom vart det. Men som tur var så var det bara en tränings match. Kom som sagt hem efter matchen gjorde mig i ordning och åkte direkt därför vart det ingen bloggning.

Lördag

Kategori: Allmänt

Hejsan! Idag skiner solen! så jag tänkte gå ut en liten stund innan jag ska iväg på fotbollsmatch.
Hej då så länge! :)
bild inte från idag
tagen igår: sommaren påväg!

Mega bra!

Kategori: Allmänt

Har nyss kommmit hem efter att ha sett the hungergames, Den var skit bra! rekomenderar starkt!
här kommer också videon jag försökte lägga upp förut, har lärt mig hur man gör nu ;) Är inte detta fantastigt! att han kommer till sverige! ( förhoppnings vis)

OMB!!!

Kategori: Allmänt

http://www.youtube.com/watch?v=cZaW2zvSLdQ
är nog lite efter som inte vet hur man lägger in ett videoklipp... men kolla på detta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The hungergames!

Kategori: Allmänt

HEj hej. Nu så sitter jag i skolan ohc väntar på att lektionen ska börja. Ikväll så ska jag Fiffi o Emma gå o se hungergames! tagga tagga! :) ska bli asa kul. Tror den är rickdigt bra! Innan det så ska vi äta på stan vad vet jag ej en tror det blir kebab! stans godaste kebab!

Solnedgång

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag och äter nudlar samtidigt som jag kollar på den underbara solnedgången. Förut så var jag och tränade. Det regnade idag igen även fast dagens morgon väder var super. Jag kom hem och var dyngblöt så jag hoppade ner i ett bad för att värma mig. Ska snart kolla på revenge.
Godnatt i förväg! <3

Till skolan

Kategori: Allmänt

Hej hej! nu är jag på väg till skolan. Börjar klockan 10 både på onsdagar och torsdagar! skönt. igår vart det träning i regnet och i blåsten. brrr. men det slutade regna för en liten stund i slutet. nej nu måste jag skynda iväg, hejdå!

träning i regnet

Kategori: Allmänt

Snart blir det träning, eller snart o snart. om ca två timmar hoppas regnet har gett sig då för nu öser det ner! brrr

Japanska körsbärsträd

Kategori: Allmänt

Kolla kolla nu kommer äntligen bilderna! ;) haha visst är de fina?
(mitt fotbollsnummer)
nu får det räcka för stunden. Har typ en miljard bilder men de ser ju typ likadana ut. och nu kan ni tänka er att de är ännu finare nu??? hur kan de vara det ? haha ;)

Studiedag!

Kategori: Allmänt

Hellloy, idag så har jag studiedag! så skönt. ska nog göra lite NO snart. annars är ingenting särskilt planerat. spelar draw something och så råkade jag trycka på att spela med nån random person, det vill jag ju inte! jag vet ju inte vem det är jag kör med! kan man radera spelare???? nån som vet. Iallafall här kommer lite bilder från häromdagen när jag var inne i stan o fotade lite. Skulle vilja dit nu för nu är det ännu finare. men vet inte om jag orkar åka in dit  nu. eller de kommer snart måste leta reda på sladden som för över bilderna till datorn först ;)

Ska Justin komma hit?

Kategori: Allmänt

Har hört talas om att justin bieber ska komma till sverige!!???? vet ej ifall det är sant, vet ni? Hoppas hoppas hoppas! <333 vi får hålla tummarna tills vidare.

Fin fina skor

Kategori: Allmänt

Hej på er! som ni kanske märkt så har jag för en stund tagit en liten blogg paus. Men nu är jag nog tillbaka tror jag.
Här är några skor jag har kollat på. behöver ett par nya vår/sommar skor.  alla är från dinsko.

Fotat

Kategori: Allmänt

Hej på er! Förlåt för dålig updatering. Idag så har jag bla varit ute och fotograferat de japanska körsbärsträden, som nu har slagit ut de var så fina! bilderna kommer kanske ikväll eller imorgon.

Sov gott! <3

Kategori: Allmänt

Idag harjag vart i skolan igen efter 2 dagar hemma med bla feber. imorgon är det fredag! ses då
SOV GOTT! <3

Sjukdom påväg???

Kategori: Allmänt

Tror jag är på väg att bli sjuk :( Har ont i halsen är trött och mår illa. Illamåendet tror jag orsakas av att jag inte ätit något i dag typ. Himla skolmat varför ska de göra den så äcklig. iallafall nu så ska jag äta!! gu va gottt!!! haha
Skippar träningen idag. Vill inte riskera att bli mera sjuk.

I skolan

Kategori: Allmänt

Hej då påsklovet och hej skolan! Okej kanske inte det roligaste men men. Nu så har jag kommit tillbaks till skolan. Engelska står på schemat som första lektion. Efter skolan så ska jag på fotbollsträning. Fast det är klockan halv 6.
See u later ;) <3

Capri-Sonne

Kategori: Allmänt

JAg har druckit tre stycken såna hära nu på ca två timmar. Jag tror jag skulle kunna dricka hur många som helst. Fast jag vet inte varför? de smakar ju typ som en festis. Aja de är iallafall goda. Nu har jag kommit ut från duchen och snart så ska jah sova! gu va skönt. även fast jag sovit riktigt länge. Jag har varit trött hela dagen, tror det har att göra med förskylningen som förhoppnings vis inte är påväg ;) godanatt!

söndag

Kategori: Allmänt

Hej på er! idag är det för min del sista dagen på påsklovet :( imorgon blir det back to school ;) det blir kul ändå. En possitiv grej är att det nu är ca 7-8 veckor kvar tills sommarlovet!  älskar sommarn. men man får ju njuta av nuet som sagt, visst! ;) ska nog ta fram papper o penna o börja att skissa lite på något som jag inte vet vad än så länge. Ikväll blir det grillat på menyn, mumms! <3
ser helt trött ut ja, ja vet men men det är så jag är idag ;)

Good morning!

Kategori: Allmänt

Hello! jag vaknade för en stund sen ( alltså inte nu som rubriken säger) iallafall. Idag spelar tjejerna match så lycka till! :) själv ska jag inte vara med. Denna dag kommer nog bestå av läxor. Iallafall matte. Jag missade matteprovet för att jag var iväg på skidsemester. Och nu vet jag inte när jag ska göra det för våran matte lärare är i väg så vi har nån annnan. Jag sitter varenda kväll och tränar och så kommer man nästa dag o tror man ska göra det men... nej inte idag heller. ska nog jobba några tal iallafal, får se ifall det är mer läxor som dyker upp under tiden. Ifall jag får stund över så ska jag nog börja på mina skinskjorts ( hur stavas det? ) haha. Jag köpte ett par cyckelbyxor i svart metallic färg som skulle kunna se ut som fejk skin skjorts. De kostade bara 20 kr! så det är värt ett försök. Känner att jag kanske håller på att bli förskyld.. min bror är det nu. Så hoppas att jag inte får som han.
see you later! <3

I bilen

Kategori: Allmänt

Hej på er! Nu så sitter jag i bilen på väg hem från Stockholm. Försökte att blogga från ipaden förut men det gick inte. Tills jag hittade blogg appen, haha nu går det! Jag vet att jag kanske är lite efter...;)

Nu åker jag... igen!

Kategori: Allmänt

Helloy! Nu är jag på väg mot stockholm för 1 års kalas.
dagens outfit:
skjorta: hollister   tröja: hollister   jeans: jc

I´m damn proud

Kategori: Allmänt

Helloj! Idag har jag vart iväg hela dagen igen! haha inte en ledig stund denna vecka. Men det är ju kul.
När  jag var i stockholm i onsdags så köpte jag ett par jeans från JC! Okej inte så konstigt tänker ni. Men för min del så är det rätt så stort ifall man ska säga så. Jag är liksom smal som en pinne. Det är inte så att jag typ inte äter någonting så jag blir smal, nej nej absolut inte.  Ni skulle se hur mycket jag äter! haha. Men jag har börjat med ett par närings drycker så nu går det uppåt på vågen ;P
iallafall så jag gick in på jc för att pröva ett par jeans där.
( det var min kompis Alva som sa att jag skulle göra det ) så jag prövade och WOILLA! eller hur är det man säger? Tack Alva!
så dåligt sitter de väll inte?
Ursäktar stökig bakrund ;)
ska nog gå och sy upp dom lite, de är lite för långa.

1 år!

Kategori: Allmänt

Just det, det glömde jag att säga förut. Olle fyller ju 1 år idag! Det har gått så snabbt, det känns inte längesen han föddes.

puss på dej!

Colors... me gusta!

Kategori: Allmänt


nu sitter jag i soffan o kollar på revenge. kläderna jag köpte i går kommer upp imorrn.

dessa köpte jag bla... Nu när våren snart är här (förhoppningsvis) så blir man ju så förbaskat sugen på färg!


Hela långa dagen i Stockholm

Kategori: Allmänt

Hej på er! efter en lång dag i Stockholm är jag nu hemma. Har gått på stan hela långa dagen. mest i gallerian tror jag. inne på Hollister vart det nog minst en timme iallafall. ( fick med mig 6 plagg därifrån) farligt att släppa in mig där. Hittade fina saker överallt!  Såklart kunde jag inte köpa allt :( haha, men jag fick med mig mycket fint hem. Det kommer på bild i morgon för nu tänker jag gå o sova. Godnatt!

så snyggt!

Kategori: Allmänt

Kolla vad snyggt! tänk detta i sommar <333

I´m in love

Kategori: Allmänt

Har ni kollat in den här sidan? deras klänningar är iallafall helt underbara!
http://inlovewithfashion.com/
två som jag skulle vilja ha såååå häääärrr mycket!!!!

Stockholm imorrn!

Kategori: Allmänt

Imorgon så måste jag gå upp väldigt tidigt eftersm jag ska till stockholm! Wihoo!. haha tåget går runt 8, 9 nån gång vet inte riktigt. Just nu så har jag precis provat en sminkning från sofis mode, det vart riktigt bra faktiskt! eftersom  jag inte hade riktigt de produkter som behövdes så vart det riktigt bra! Nu måste jag springa iväg. Matdags!
vi får se ifall det kommer en bild på resultatet.

Påsklov!

Kategori: Allmänt

Helooy, just nu så sitter jag i soffan med fiffi och väntar på att sims ska instaleras färdigt. Vi hade lämnat in datorn så nu måste vi instalera om det.... det kommer nog ta ungefär ett år känns det som. Nu är det Påsklov! okej det har vart det ett tag men nu börjar dagarna som inte är allmänt lediga. Wihho en hel vecka tills vi börjar skolan. Och vet ni vad, om bara 8 veckor är det sommar lov! iallafall för min del. :)

Ikea

Kategori: Allmänt

Hej på er! Har just kommit hem från ikea där jag bla köpte en kläd stång, eller vad man ska kalla det.
De här två dagarna har jag haft fullt upp kan man säga haha. ( med kussarna 3 och snart 1 år. )
nu är det bara kläderna som saknas...
nu får vi se om jag får nånting gjort. Hejsvejs

Happy Easter!

Kategori: Allmänt

jag^
söta fifffi!
naglarna idag.

Sötnowsar <3

Kategori: Allmänt

slänger upp en liten bild på mina små älskade gullepluttar som kommer imorgon! (från stockholm) (mina kusiner)
godnatt säger jag nu, för snart är det dags för min del att hoppa ner i sängen! sov gott!
storasyster och lillebror. Haha lillplutten vill också göra ;)

Easter cupcakes!

Kategori: Allmänt

Hej hej! hela denna dag ( eller iallafall mycket tid) har gått åt åt att baka de här godingarna. tyvär så kan jag inte smaka dom förän imorrn eftersom det är då vii ska ha påsk middag med kusinerna, farmor o farfar...  Toppingen var iallafall super god! ( jag provsmaka... såklart!)
Bild: lailas bok
leilas resultat
mitt resultat
mitt resultat

bild på mig o min kamera ;)

Kategori: Allmänt

Bloggen:

Kategori: Allmänt

Jaha då var det dags att börja blogga lite här! I denna blogg kommer det finnas mycket foton. Ja, jag älskar att fota! jag är absolut inte en foto expert men ni kommer nog få se mycket finfina foton iallafall! så klart så kommer ni få läsa om annat också :) Nu så ska jag ta o fixa lite med bloggen så hejsålänge!

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt