• Tilda •

Sunny morning

Kategori: Allmänt

Godmorgon! har nu ätit frukost. är uppe skapligt tidigt med tanke på att det är höstlov, idag är det en hel del som ska göras så hejdå sålänge! <3
 

 
 
 

Söndag

Kategori: Allmänt

Igår så var jag  med våran konfermationsgrupp. vi sov över i en kyrka... läskigt.... haha nejdå det gick bra! det var kul!  Nu väntar ett härligt höstlov, äänntliggeeen! haha. imorgon ska jag inte göra någonting. jag ska baara slappa. på torsdag därimot åker jag till stockholm :D.
 
 

Höst

Kategori: Allmänt

Idag slutade jag vid 12, härligt härligt. Det har snöat (!) why? japp o iskallt har det varit. Filippa o jag var ute och fotade lite ändå :)
 

 

 
 
Några överredigerade bilder. Haha, ja, det är några av väldigt många!
 
 

Plugg

Kategori:

Japp som ni ser så består denna kväll av plugg...

Till lektionen

Kategori: Allmänt

Hej Hej,sitter nu i skoan. Har kort dag i dag. phuu! I eftermiddag har jag konfermation.
Hej hej frånd den springande gubben på tröjan, lånade emils tröja hehe. nu ska jag med springa, fast inte till vattnet utan till lektionen ;)

All these autumn colors

Kategori: Allmänt

tadam, kolla vad jag hittade! haha, okej ni kan inte se men jag hittade sladden (!) wihoo!
här kommer lite härliga höstbilder innan jag gör iordning mig för att gå till sängs.
puss
 
Sådär, bilderna skulle nog bli väldigt fina med lite redegering men det hinner jag inte nu. sovgott!
 
 

grafitti

Kategori: Allmänt

Idag slutade vi vid lunch. vi hade hemstudiedag men inte några upgifter att göra. skönt kunde det ha varit men jag var tvungen att plugga spanska... prov på fredag. var ute och fotade lite idag när solen sken. Man måste passa på innan allt blir grått... Har inte vart ute och fotat ordentligt nu när hösten har kommit på riktigt så ska göra det nån dag när jag får tid över. Har fortfarande inga nya bilder att visa eftersom jag inte kan hitta den jäkla överföringssladden... aja det får duga med en gammal :)
 

Macarons

Kategori:

Igår bakade jag dessa sötingar! Bättre bilder kommer upp när jag hittat överföringssladden från kameran till datorn... Iallafall så vart de super goda!
Bild från instagram:

Längtar tillbaka

Kategori: Allmänt

Bilder från i sommras på mallorca. Längtar sjukt mycket tillbaka... idag har det regnat hela dagen typ... så himla skönt det var där. med värme. haha. snart kommer vintern.,ännu kallare blir den. Men jag längtar jätte mycket till jul! så himla mysigt! Snart är det ju halloween iallafall. det ska bli kul det med!
 
 

Oct. 19, 2012

Kategori:

Äntligen fredag! Wihoo. Idag efter stan har Emma jag o Filippa vart å fikat. Resten av eftermiddagen har varit allmänt lat. har kollat på pretty little liars typ hela tiden.
Bilden är från i söndags då vi var på modellfabriken. ( foto ställe ) man blev sminkad och sen fotad, sen ombyte fotad igen osv... Det var jätte roligt!

photobooth

Kategori: Allmänt

Idag har matteprovet blivit avklarat. det gick väll sådär... så himla skönt det ska bli med höstlov om 1,5 vecka (!) redan? haha ja, idag efter skolan har jag pluggat... wihoo!... not... aja det var kul endå, vi var alva,filippa,jag o emma o emma. så det blev väll lite blandning mellan plugg och annat, haha.
lekte även lite med photoboot.
 
 
 
 

4-4

Kategori:

Bara ert litet snabbt: att Sverige lyckas vända från ett underläge men 4-0 och sedan vända på en halvlek till 4-4 dessutom mot Tyskland! Oj oj oj! haha jag trodde det var kört. Japp så nu har jag sagt det. Gonatt!

Space

Kategori:

Naglarna jag gjorde nyss:

En mysig fredag

Kategori:

Idag efter skolan gick Emma o jag in till stan en sväng. Vi Fikade på espresso house ett bra tag innan vi gick därifrån. Vi hann inte så mycket mer utan tog bussen hem vid kvart i 3 ( slutar 12) kom hem i och märkte att jag glömt nyckeln... Blev utelåst...Satt utanför ett tag men sen så ringde jag fiffi. Så hela eftermiddagen/lite av kvällen har jag spenderat hos fiffi. Vi har gosat med hennes lilla plutt till lillebror ( nyfödd) sååå söt!!! Vi var ute lite, hoppat studsmatta och kollat på matchen. Färöarna-Sverige. Ja, lite smått o gått. Ser fram emot imorrn, ska bra lata mig och gå runt i pyjamas hela dan! Haha. Gonatt !

Gonnatt!

Kategori:

Tänkte bara säga gonatt lite snabbt innan jag ska ta och lägga mig. Idag har jag vart med Emma och Filippa igen. Träningen var inställd idag så fiffi och jag gick ner en liten sväng.

fluffy

Kategori: Allmänt

bild från härromdagen :)

tisdag/9

Kategori: Allmänt

Sitter nu med lite matte, men efter det, är jag klar för idag. Skönt! Lovar att ni ska få lite härliga höst bilder så fort jag får in bilderna i datorn. Tror att min dator är full. hur har jag lyckats??? aja med tanke på alla tiotusen bilder så är väll det inte så konstigt. Ska ta och ränsa lite. idag har väll vart ganska så vanlig. Hade hemkunskap bla... vi gjorde nån kyckling grej, det vart jätte gott, men jag hatar att arbeta med rå kyckling. usch! hellst för att man kan bli så sjuk av det. om man inte tillagar rätt bla..... Snart är det dags för middag och ikväll blir det svenska hollywood fruar ;) Jag var med emma o fiffi också nu på eftermiddagen. Vi hade tänkt att jobba lite matte, men så vart väll inte fallet riktigt;)
 

Fredaaaaag!

Kategori: Allmänt

NU är det fredag!tänkte bara påminna er  så att det inte är nån som har missat det ? ;) :P
även fast vi har hafft två studiedagar denna vecka så är det alltid lika skönt!
Vi fick sluta kl 11 idag. Vår svenska lärare hade nåt möte och vi hade ingen vikarie. Emma o jag gick in till stan och åt lunch ( istanbul kebab) mums! vi kollade lite och tog sedan bussen hem vid 10 över ett tror jag. Vi kom hem och kollade på film. Johnny english. ;P Gick sedan ut och fotade lite. Ska nu se nått/några avsnitt av pretty little liars. det var länge sedan! :)
ja, så här ser jag ut idag:
........
varför kan jag inte ladda in bilderna i datorn???!! irriterande....
bilderna får komma upp senare...
 

Lite NO plugg...

Kategori: Allmänt

Ska nu sätta igång med No:n Hade tänkt att göra läxor  hela dan men så vart inte fallet ( såklart..;) ) Fiffi o jag var inne en sväng på stan Och jag hittade såklart väldigt mycket fint! Vi åt lunch och kollade lite i affärer. Tur som det är så har jag studiedag imorrn med så då kan jag jobba jobba jobba! haha får se hur det går ;) Vädret ute idag är ju jätte skönt! inte en droppe regn så mycket som jag har sett :) Nej, nu ska jag återgå till plugg :*

Projekt runway sverige

Kategori: Allmänt

Sitter nu i soffan och kollar på projekt runway sverige! Gu va kul! :D Har sett fram emot det ett tag.   Sitter samtidigt och lägger över färöarnabilderna till ännu en mapp. ska lägga upp de på facebook. Det tar ett tag kan man säga, att rensa alla 2000 bilder... Har studie dag imorrn och på onsdag. Men för mig blir det inget ledigt. Eftersom jag var borta förra veckan så har jag NO prov på torsdag... bla... har mer också...