• Tilda •

Söndags kväll

Kategori: Allmänt

Sitter nu i soffan Och kollar på x-faktor efter det blir det film med glass och gotti gott. Har hafft en helt underbar vecka på färöarna förra veckan Måndag-fredag. sitter nu och laddar in alla bilder i datorn som ni ska få se kanske imorrn? Har hafft det så kul! vill tillbaks :( Träffade massor med goa personer där :)  Det kommer att ta ett tag att ladda in allt i datorn så jag hinner nog inte ladda upp något idag. Har hafft halv taskig uppkoppling där så det blev inget bloggande + så hade jag inte med mig datorn och kunde då inte ladda in bilderna från kameran. idag har jag varit helt slut i kroppen bara suttit i soffan mesta av tiden. Har inte fått jätte mycket  sömn den här veckan så det var riktigt skönt att sova ut och vila ut.

Smoothie

Kategori:

Sitter nu i tar en liten paus i shoppandet. Är inne i gallerian i Stockholm med mamma. Det blev en smoothie och en varm macka från espresso house

Gonatt

Kategori:

Helloy! Idag så har jag vart hos frisören o klippt mig på eftermiddagen ( bloggade förut men det kom inte upp) iallafall . Fikade med Alva på espresso house innan, mums! Har iallafall avslutat denna fredags kväll med några avsnitt av pretty little liars ( bästa!) och en godis skål. Gonatt på er så hörs vi imorrn!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Är hemma från skolan idag med. Jag mår nästan bra men det är bättre att stanna hemma och ta det lungt istället för att gå till skolan och smitta ner alla ;) haha. Ska ta och göra läxor nu så att jag får det överstökat. Ska jobba matte, No, svenska.... oj oj oj. kommer jag nånsin bli klar. Hoppas vara klar så jag slipper att sitta och jobba ikväll o imorrn.

Sjuk...

Kategori: Allmänt

Ligger nu hemma i soffan. Är sjuk. Fick feber i natt... usch vad jobbigt!
Den här helgen har varit lat och denna dag kommer inte att bli mycket aktivare. På shemat för dagen står mest film, tv... bara en lat dag i soffan eller lat och lat vad ska man annars göra när man är sjuk?
hörs senare. <3

4 in 1

Kategori: Allmänt

Förut när solen var framme så var jag ute och fotade lite, eller jag och stativet rättare sagt haha, ja tog lite självutlösar bilder, men de blev ju bra! hade inget att göra... satt och lekte lite med bilderna på datorn och här blev resultatet ;) tog mer men det här är ett av resultaten:


Lördag

Kategori: Allmänt

Hejsan svejsan! Idag är ju vädret toppen! jämfört med igår då det var kaaallllt och det regnade så är det vaarrm och det är sol idag. har legat ute på altanen och solat mestadels av dagen, så varmt det är!
Har legat i bikini och det är den 15 september (!). Idag blir en lat dag ska hjälpa mamma att städa lite men först och främmst passa på att vara ute i solen när den väl är här. gick in ett tag för att ta en liten paus. försmäktade ute. Det är jäkligt varmt på våra altan när solen ligger på! skolfotona hade kommit upp på deras hemsida ( skolfotoföreningen.. typ ) varför ska alla skolfoton alltid bli misslyckade???? fattar noll... aja gruppfotot har jag inte sätt en och det är väll det viktigaste...
 

I skolan

Kategori: Allmänt

 
HEllo sitter nu i skolan, har precis haft hemkunskap bla..
Längtar redan till baka till sommaren även fast den inte är riktigt slut än haha ;)
vinbäääär mumsfillibabba, nu finns det inga kvar :( hhaha aja
 

Måndag

Kategori:

Nu är ja på väg till Bussen. Måndag igen... Har varit sjuk i helgen eller sjuk o sjuk ont i halsen och förskyld. Kör på skjorts idag det ser ut att bli fint väder och det är ju förmodligen de sista sommar dagarna nu...